Om oss > Arbeta med oss  

Arbeta med oss

Är du intresserad av att jobba i ett bolag som ständigt utvecklas? Gillar du lagarbete och delaktighet och att sträva mot gemensamma mål? Då ska du absolut fundera på att söka anställning hos oss. Vi erbjuder mycket fin arbetsmiljö, utbildning och möjlighet att utvecklas på jobbet. Du kommer till ett lag som arbetar självständigt från sina ägare med ansvar delegerat i organisationen. Våra ägare tillsammans med oss är överens om att fortsätta utveckla Alab till att bli marknadsledande inom branschen.

Under de närmaste åren kommer vi att rekrytera medarbetare inom sälj, konstruktion, produktion, ekonomi och administration. Rekryteringen gäller både ersättning av medarbetare som går i pension och nyrekrytering.

Alab satsar även på vidareutbildning inom företaget, både för att utvecklas i befintliga arbetsuppgifter och för att kunna ta sig an nya uppgifter i framtiden.

 

Lämna gärna ditt CV till Hans på mailadressen nedan. Vi tar gärna emot examensarbete samt praktikanter från gymnasium och högskolor.

Hans Granholm

hans.granholm@alab.com

 

Kopierades!